Het vaginisme thuisprogramma

vaginisme

 

 

 

 

 

Het Vaginisme thuisprogramma.

Reageert je lijf vaginistisch? Ervaar je pijn bij het vrijen? Alles al geprobeerd en is er geen fysieke oorzaak voor je klachten gevonden? Ben je het zat je verhaal steeds weer tegen een andere dokter te moeten vertellen? Heb je geen zin meer om oefeningen te doen die confronterend zijn? Ben je klaar met therapieën die zich alleen richten op hoe het praktisch weer gaat werken, maar die voorbij gaan aan je gevoel en emotie? Probeer dan het vaginisme thuisprogramma.

Dit programma is speciaal door Fenix Hypnotherapie ontwikkeld voor vrouwen met vaginisme of pijn bij het vrijen. Ook als je geen pijn hebt, maar je niet comfortabel voelt bij het vrijen zal dit programma je helpen.

Wat houdt het programma in?

Door middel van diverse oefeningen en audio’s waarbij je je eigen seksualiteit weer ontdekt en intimiteit weer opbloeit. Het weer genieten van het vrijen met je partner wordt langzaam opgebouwd. Je start met het onderzoeken wat jouw overtuigingen over seks zijn en hoe je intimiteit met je partner weer kan opbouwen. Je gaat ontdekken wat jouw randvoorwaarden zijn en wat jou specifiek opwindt. Daarna start je met  audio’s waarbij je begint met ontspannen. Met behulp van zelfhypnose ga je jouw ideale vrijpartij in je verbeelding te beleven. Vervolgens leer je je eigen lichaam verkennen en daarvan genieten. Pas als je daar volledig comfortabel mee bent ga je in hypnose steeds een stapje verder.

Het programma bevat diverse oefeningen en 5 mp3’s die je  thuis in je eigen omgeving, op je eigen tempo kan uitvoeren en beluisteren. In het programma wordt je stapsgewijs meegenomen om je vaginisme op te lossen en te leren om weer ontspannen te genieten van het vrijen.

Duur van het programma

Omdat het een heel persoonlijk traject is en het instapniveau per persoon zal verschillen, is het lastig aan te geven hoe lang je bezig zal zijn om het gehele programma te doorlopen. De doorlooptijd zal tussen de 6 weken en een 6 maanden liggen. Let niet te veel op deze indicatie. Doe alles op je eigen tempo. Belangrijk is dat je vooruit gaat en hoe snel dat is, is niet belangrijk. Gun  jezelf de tijd.

Mocht je tijdens het programma vragen hebben dan kan je altijd contact  met me opnemen via het contactformulier, email of  bellen.

Uiteraard help ik dan graag verder. Vaak is een korte tip al genoeg om weer verder te kunnen.

Wacht niet langer en laat dit niet tussen jou en je partner in blijven staan. Ook jij kan dit oplossen!

Let op! Voordat je hieraan begint check wel eerst bij je huisarts of er geen fysieke oorzaak is voor je klachten.

Je kan het programma bestellen via onderstaand bestelformulier.

Jouw bijdrage hiervoor is slechts 249 euro. Deze investering wordt grotendeels verrekend mocht je later toch besluiten om liever langs te komen voor persoonlijke sessies.

 

    Ja, ik wil graag het het vaginisme thuisprogramma bestellen(*)

    Ik maak het geld overStuur mij een betaalverzoek