Het vaginisme thuisprogramma

Het Vaginisme Thuisprogramma
vaginisme

 

 

 

 

 

Reageert je lijf vaginistisch? Ervaar je pijn bij het vrijen? Alles al geprobeerd en is er geen fysieke oorzaak voor je klachten gevonden? Ben je het zat je verhaal steeds weer tegen een andere dokter te moeten vertellen? Ben je het zat om oefeningen te doen die confronterend zijn?

Dit programma is speciaal door Fenix Hypnotherapie ontwikkeld voor vrouwen met vaginisme of pijn bij het vrijen. Ook als je geen pijn hebt maar je niet comfortabel voelt bij het vrijen zal dit programma je helpen.

In vijf audio’s wordt het weer genieten van het vrijen met je partner langzaam opgebouwd waarbij je start met in hypnose jouw ideale vrijpartij in je verbeelding te beleven. Vervolgens leer je je eigen lichaam verkennen en daarvan genieten. Pas als je daar volledig comfortabel mee bent ga je in hypnose steeds een stapje verder.

Het programma bevat 5 mp3’s die je  thuis in je eigen omgeving, op je eigen tempo kan beluisteren. Onder hypnose wordt je stapsgewijs meegenomen om je vaginisme op te lossen en te leren om weer ontspannen te genieten van het vrijen.

Alles gaat op jouw tempo en jij hebt de volledige controle. Je gaat pas verder met de volgende mp3 als je je volledig op je gemak voelt bij de vorige.

Mocht je tijdens het programma stagneren of vragen hebben dan kan je altijd contact  met me opnemen via het contactformulier, email of  bellen.

Uiteraard help ik dan graag verder. Vaak is een korte tip al genoeg om weer verder te kunnen.

Wacht niet langer en laat dit niet tussen jou en je partner in blijven staan. Ook jij kan dit oplossen!

Let op! Voordat je hieraan begint check wel eerst bij je huisarts of er geen fysieke oorzaak is voor je klachten.

Je kan het programma bestellen via onderstaand bestelformulier.

De kosten hiervoor zijn  150 euro. Deze kosten worden verrekend mocht je later toch besluiten om liever langs te komen voor persoonlijke sessies.

 

    Ja, ik wil graag het het vaginisme thuisprogramma bestellen(*)

    Ik maak het geld overStuur mij een betaalverzoek (telefoonnummer verplicht)